Ir al contenido principal

EXCURSIÓ - Puig de Bon Any.

 Bon dia petits i gran excursionistes!

Per fer l'excursió d'avui ens traslladarem fins al  municipi de Petra, concretament heu d'arribar fins aquesta direcció: Puig de Bon Any. En aquest punt estacionareu els cotxes i veureu que davant vosaltres hi ha un caminet que puja cap a Bon Any. L'únic que heu de fer és seguir aquest camí fins a arribar al santuari de Bon Any. 



A més, és important que sapigueu que aquest puig també es pot pujar des de Vilafranca, per tant podeu anar per on us faci més ganes. Una vegada segueu a dalt heu de tornar pel mateix camí on heu vengut, ja que sinó arribareu fins a l'altre poble.


Esper que vos agradi molt, és una excursió molt senzilleta de fer però amb molta pujada.


Comentarios

Entradas populares de este blog

ACTIVITAT - Jocs amb guixos

  Bon dia a tots i totes! Aquesta setmana continuam treballant les habilitats motrius en entorn i situacions coneguts, per aquest motiu els jocs proposat són jocs que ja coneixeu. Per la proposta d'avui només necessitau uns guixos de diferents colors. Podeu pintar a terra, després es borra el guix amb aigua.  - Twister. - Diana. - Laberints. - Scotch-scotch / Rayuela africana.  Exemple d'scotch scotch - Circuits. - Xarranca - Escacs. - Propostes transversals. Esper que vos agradi i proveu de fer-ne alguna!

ACTIVITAT - Jugam amb globus!

 Bon dia a tots i totes! Avui vos duc un parell de propostes molt senzilles de posar en pràctica. Només necessitam un material que segur que teniu per casa: els globus! Treballarem el domini corporal i motriu, així com el plantejament previ dels moviments. INDIVIDUALS: 1- Llançam el globus i a veure quants de tocs podem fer sense que ens caigui enterra. Provam de fer-ho amb les mans, amb els peus, amb el cap, etc. 2- Explotam el globus amb diferents parts del cos. Podem fer papers amb diferents parts del cos i hem d'explotar el globus amb aquella part del cos que ens toqui. 3- Fermam el globus al nostre peu amb una corda. Hem de fer donar voltes el globus al nostre peu i botar quan ens arribi per no explotar-ho. 4- Posam dins els globus diferents missatges amb reptes. Després els penjam a l'aire i intentam explotar-los. Hem de fer el repte que ens indica el missatge. Un exemple de repte podria ser: fer 10 bots a peu coix. AMB PARELLA:  1- En parella duim el globus amb les difer