Ir al contenido principal

EXCURSIÓ - De Cala Romàntica a Cala Varques.

 Bon dia petits i grans excursionistes!

Amb la calor que fa, avui vos duc una excursió a la platja. Aquesta excursió parteix de Cala Romàntica i arriba fins a Cala Varques, passant per diferents platges.

Per partir heu d'anar a deixar el cotxe al pàrquing Cala Romàntica, quan arribeu a la dreta hi veureu una xarxa de vòlei. Just rere aquesta xarxa hi ha un camí per pujar fins a dalt de penya-segat. Després, només heu de seguir el camí durant uns 45 minuts fins que arribeu a una platja. 

Veureu que el camí es va separant en diferents, tots arriben allà mateix, sempre manteniu-vos al costat del mar i segur que ho trobau. Just abans d'arribar a la platja hi veureu aquest pont de la fotografia.












Comentarios

Entradas populares de este blog

EXCURSIÓ - Puig de Bon Any.

  Bon dia petits i gran excursionistes! Per fer l'excursió d'avui ens traslladarem fins al  municipi de Petra, concretament heu d'arribar fins aquesta direcció:  Puig de Bon Any . En aquest punt estacionareu els cotxes i veureu que davant vosaltres hi ha un caminet que puja cap a Bon Any. L'únic que heu de fer és seguir aquest camí fins a arribar al santuari de Bon Any.  A més, és important que sapigueu que aquest puig també es pot pujar des de Vilafranca, per tant podeu anar per on us faci més ganes. Una vegada segueu a dalt heu de tornar pel mateix camí on heu vengut, ja que sinó arribareu fins a l'altre poble. Esper que vos agradi molt, és una excursió molt senzilleta de fer però amb molta pujada.

ACTIVITAT - Jocs amb guixos

  Bon dia a tots i totes! Aquesta setmana continuam treballant les habilitats motrius en entorn i situacions coneguts, per aquest motiu els jocs proposat són jocs que ja coneixeu. Per la proposta d'avui només necessitau uns guixos de diferents colors. Podeu pintar a terra, després es borra el guix amb aigua.  - Twister. - Diana. - Laberints. - Scotch-scotch / Rayuela africana.  Exemple d'scotch scotch - Circuits. - Xarranca - Escacs. - Propostes transversals. Esper que vos agradi i proveu de fer-ne alguna!

EXCURSIÓ - Cala Petita

  Bon dia! S'apropa el cap de setmana i segur que ja heu fet moltes panades i rubiols.  La proposta d'avui és una excursió a Cala Petita, que està situat a Porto Cristo (Manacor).  COM ARRIBAR? Heu d'anar fins a la direcció: Avinguda de Cala Petita  i arribar fins al fons de tot. Veureu una entrada cap a un caminet de pedra i l'heu de seguir. El camí es va desviant, però tots arriben a la mateixa platja, així que agafau el que més vos agradi. Caminareu durant uns 30-40 minuts i arribareu a aquesta preciosa platja. El caminet per arribar-hi és de pedres, així que no aneu molt carregats ni dugueu cotxets. A l'hora de tornar teniu en compte que heu de caminar els mateixos minuts que abans o inclús tardareu una mica més perquè estareu més cansats. ACTIVITATS PER FER Per jugar amb els vostres fills i filles podeu dur una pilota, pales de platja, cubs i altres materials per jugar amb l'arena, podeu analitzar les plantes que hi veis, el paisatge que us envolta, els ani