Ir al contenido principal

EXCURSIÓ - Cala Petita

 Bon dia! S'apropa el cap de setmana i segur que ja heu fet moltes panades i rubiols. 

La proposta d'avui és una excursió a Cala Petita, que està situat a Porto Cristo (Manacor). 

COM ARRIBAR?

Heu d'anar fins a la direcció: Avinguda de Cala Petita i arribar fins al fons de tot. Veureu una entrada cap a un caminet de pedra i l'heu de seguir. El camí es va desviant, però tots arriben a la mateixa platja, així que agafau el que més vos agradi. Caminareu durant uns 30-40 minuts i arribareu a aquesta preciosa platja.



El caminet per arribar-hi és de pedres, així que no aneu molt carregats ni dugueu cotxets. A l'hora de tornar teniu en compte que heu de caminar els mateixos minuts que abans o inclús tardareu una mica més perquè estareu més cansats.

ACTIVITATS PER FER

Per jugar amb els vostres fills i filles podeu dur una pilota, pales de platja, cubs i altres materials per jugar amb l'arena, podeu analitzar les plantes que hi veis, el paisatge que us envolta, els animals que trobeu, jugar amb les pedretes, etc. Deixau volar la imaginació dels vostres fills i filles, segur vos sorprendran!

Disfrutau d'aquesta meravellosa platja i cuidau-la.











Comentarios

Entradas populares de este blog

EXCURSIÓ - Puig de Bon Any.

  Bon dia petits i gran excursionistes! Per fer l'excursió d'avui ens traslladarem fins al  municipi de Petra, concretament heu d'arribar fins aquesta direcció:  Puig de Bon Any . En aquest punt estacionareu els cotxes i veureu que davant vosaltres hi ha un caminet que puja cap a Bon Any. L'únic que heu de fer és seguir aquest camí fins a arribar al santuari de Bon Any.  A més, és important que sapigueu que aquest puig també es pot pujar des de Vilafranca, per tant podeu anar per on us faci més ganes. Una vegada segueu a dalt heu de tornar pel mateix camí on heu vengut, ja que sinó arribareu fins a l'altre poble. Esper que vos agradi molt, és una excursió molt senzilleta de fer però amb molta pujada.

ACTIVITAT - Jocs amb guixos

  Bon dia a tots i totes! Aquesta setmana continuam treballant les habilitats motrius en entorn i situacions coneguts, per aquest motiu els jocs proposat són jocs que ja coneixeu. Per la proposta d'avui només necessitau uns guixos de diferents colors. Podeu pintar a terra, després es borra el guix amb aigua.  - Twister. - Diana. - Laberints. - Scotch-scotch / Rayuela africana.  Exemple d'scotch scotch - Circuits. - Xarranca - Escacs. - Propostes transversals. Esper que vos agradi i proveu de fer-ne alguna!

ACTIVITAT - Jugam amb globus!

 Bon dia a tots i totes! Avui vos duc un parell de propostes molt senzilles de posar en pràctica. Només necessitam un material que segur que teniu per casa: els globus! Treballarem el domini corporal i motriu, així com el plantejament previ dels moviments. INDIVIDUALS: 1- Llançam el globus i a veure quants de tocs podem fer sense que ens caigui enterra. Provam de fer-ho amb les mans, amb els peus, amb el cap, etc. 2- Explotam el globus amb diferents parts del cos. Podem fer papers amb diferents parts del cos i hem d'explotar el globus amb aquella part del cos que ens toqui. 3- Fermam el globus al nostre peu amb una corda. Hem de fer donar voltes el globus al nostre peu i botar quan ens arribi per no explotar-ho. 4- Posam dins els globus diferents missatges amb reptes. Després els penjam a l'aire i intentam explotar-los. Hem de fer el repte que ens indica el missatge. Un exemple de repte podria ser: fer 10 bots a peu coix. AMB PARELLA:  1- En parella duim el globus amb les difer