Ir al contenido principal

Entradas

Mostrando entradas de junio, 2021

ACTIVITAT SORPRESA - Olimpíades a casa!

  Hola hola! Avui vos duc una activitat sorpresa que crec que vos agradarà molt! Com bé ja sabeu, l'any passades les olimpíades es van haver de suspendre per l'arribada de la covid-19. I per tant, es celebraran el pròxim mes de juliol. Vos convid a tots a veure-les, és una setmana molt emocionant i entretinguda. Per començar a familiaritzar-mos amb les o limpíades en farem unes a casa. Ara que ja les restriccions ens permeten convidar amics i familiars, podeu convidar a més gent a participar-hi. Primer heu d'escollir un parell de modalitats esportives, poden ser esports que hem anat practicant a través d'aquest blog o altres esports.  Una vegada tengueu clar els esports que competireu, haureu de preparar tot el material que necessitareu per la competició i a més, establir un horari de les hores que es farà cada prova. Podeu fer que tots els participants hagin de fer totes les proves o que ells triïn a quines es volen inscriure.  Quan tengueu tot ben enllestit només heu

EXCURSIÓ - Puig de Bon Any.

  Bon dia petits i gran excursionistes! Per fer l'excursió d'avui ens traslladarem fins al  municipi de Petra, concretament heu d'arribar fins aquesta direcció:  Puig de Bon Any . En aquest punt estacionareu els cotxes i veureu que davant vosaltres hi ha un caminet que puja cap a Bon Any. L'únic que heu de fer és seguir aquest camí fins a arribar al santuari de Bon Any.  A més, és important que sapigueu que aquest puig també es pot pujar des de Vilafranca, per tant podeu anar per on us faci més ganes. Una vegada segueu a dalt heu de tornar pel mateix camí on heu vengut, ja que sinó arribareu fins a l'altre poble. Esper que vos agradi molt, és una excursió molt senzilleta de fer però amb molta pujada.

ESPORT - Body combat.

 Hola hola! Per seguir treballant amb els equilibris i el control postural ho farem amb un esport molt divertit que es diu body combat. El body combat és una activitat aeròbica que combina diferents moviments d'art marcials al ritme de la música. Us deix un parell d'enllaços per què pugueu provar aquest gran esport: Esper que vos agradi molt!