Ir al contenido principal

Entradas

Mostrando entradas de marzo, 2021

ESPORT - Bolos.

 Hola, hola! Ja torn ser aquí. Com ja vos vaig avançar, aquesta setmana treballarem amb les habilitats motrius. Per tant, per seguir treballant amb els llançaments, avui jugarem a bolos. Què no en teniu a casa? No passa res, ara explicaré com ho podeu fer. Durant un parell de dies guardam brics de llet o botelles fins que en tinguem 10 que siguin més o menys iguals. Les netejam ben netejades i les omplim amb un ditet d'arròs, farina, ciurons, etc. just perquè tinguin un mica de pes i no caiguin amb el vent. Si voleu els podeu decorar amb diferents colors. Finalment, els col·locam com a la foto que veureu posteriorment i a llançar.  Ja em contareu quants de "plenos" heu aconseguit fer. Segur que ja teniu molt bona punteria.

ACTIVITAT - La diana

 Bon dia petits esportistes! La primera activitat que vos propòs fer és una diana per practicar la nostra punteria. Amb aquesta activitat començam a treballar amb les habilitats motrius, en aquest cas els llançaments. El fet que la diana sempre sigui la mateixa provocarà que els infants vagin millorant amb aquesta destresa, ja que al final serà un entorn conegut. Aquesta activitat la podem fer sols o bé amb un company o una companya, com vosaltres trieu. A més, durant aquesta setmana veureu que treballarem amb els llançaments. El que farem serà realitzar una diana, aquesta pot ser de dos tipus: - Amb guixos, pintada a la paret o a terra. - De cartó Un cop teniu la vostra diana feta heu d'escollir un objecte per llançar. Pot ser una pilota petita, una pilota gran, un disc, un coixí, una esponja, un globus amb aigua, el que vosaltres vulgueu. Heu de triar una puntuació per a cada franja de la diana i ja podeu començar a jugar. Si voleu podeu deixar fotografies o comentaris sobre la v

PRESENTACIÓ.

 Benvinguts i benvingudes! Aquest és l'inici d'un petit projecte que pretén fomentar els hàbits saludables per a tothom , grans i petits! Les dades de sedentarisme al nostre país són bastant preocupants, hem de lluitar tots plegats per aconseguir millorar la nostra salut i la dels nostres infants. Per aquest motiu, al llarg d'aquest blog aniré publicant propostes per posar en pràctica amb la família o els amics i amigues. Les activitats aniran adreçades als petits de la casa, però pensau que la diversió no té edat, així que tothom podrà animar-se a fer-ho. La dinàmica que seguiré serà la següent, cada setmana hi podreu trobar tres entrades. Els dilluns proposaré activitats tipus jocs perquè els nins i nines puguin jugar de manera més autònoma. Els dimecres es tractarà d'esports, majoritàriament individuals. Els divendres, com què arriba al cap de setmana i el bon temps, proposaré alguna excursió senzilla per fer en família.  Ens veim prest!